Hitta våra Minons-designs - Upptäck här

Branding

En bild säger mer än tusen ord - och ser ännu bättre ut…

Vill du uppnå fördelar med att utnyttja hittills oanvända reklamutrymmen och lämna ett bestående intryck i både den interna och externa kommunikationen? Vi erbjuder denna möjlighet åt dig och dina partner. Det bästa av allt är att du redan har reklamutrymmet. Vi pratar om dagliga elektroniska kompanjoner såsom mobiltelefoner, notebooks, mp3-spelare och så vidare.

Hur fungerar det? Med DesignSkins®!

DesignSkins® är individuellt tryckta och klippta vinylfolier vilka ger dig möjligheten att anpassa och designa exakt som du själv vill. Detta ger dig helt nya möjligheter att kommunicera budskapet med ditt varumärke. Dessutom skyddar DesignSkins® enheterna från skråmor och slitage. Notebooks, PC:n, mobiltelefoner & organizers, kalkylatorer, mp3-spelare eller spelkonsoler liksom bord och kylskåp kan individualiseras och fungera som galjonsbilder för ditt varumärke. Använd DesignSkins® i reklamkampanjer, till att stöda produktkampanjer eller som ett varuexponeringsverktyg och gör intryck på din målgrupp.. På utställningar, på föreläsningar, kundpresentationer och möten< kan du ordlöst kommunicera med hjälp av DesignSkins®.
Dina fördelar i ett nötskal:

  • Med DesignSkins® kan du dra nytta av hittills outnyttjade reklamutrymme - effektiva, uppmärksamhetsdrivna och rimliga.
  • Använd DesignSkins® för att nå olika målgrupper beroende på reklamutrymmet och platsen för handling.
  • Det är inga problem med kortvariga designförändringar (t.ex. i samband med frekventa lanseringar av nya produkter))
  • DesignSkins® kan när som helst avlägsnas utan att några rester blir kvar.
  • DesignSkins® ökar närvaron av ditt företag med hjälp av en enhetlig CI eller kampanjdesign för dina anställdas elektronik.
  • Tidsfaktorn: Kortsiktiga idéer kan genomföras på ett okomplicerat sätt. Den normala tillverkningstiden för våra DesignSkins® är två arbetsdagar. Vare sig du letar efter en present till en kundpresentation eller en blickfångare med anknytning till aktuella händelser - DesignSkins® ger dig maximal frihet att agera och reagera på dina kunders behov.
  • Inga minimiantal, upplagor på endast 1 stycke tillåts.
  • DesignSkins® från DeinDesign™ karakteriseras av material av högsta kvalitet. De fina luftkanalerna på foliens självhäftande sida gör att den kan appliceras på några sekunder utan att bubblor uppstår. Ett extra laminatskikt (matt eller glansigt) skyddar designen och produkten och ger den ett förnämt utseende. Därför kan inte DesignSkins® jämföras med andra traditionella klistermärken. Läs mera om saken här DesignSkins® Kvalitet.